söndag 27 november 2011

5 viktiga ord

Jag är så rackarns dålig på att blogga nu känns det som, så det ska vi lösa med hjälp av vackra ord som herr Sam valt ut.

Piltavla: En sån är ju bra att ha ifall man gillar att kasta pil! Spela dart och sådant. Det var faktiskt inte alls längesen som jag spelade  - och VANN - i just pilkastning. Jag vann över Sam och Sabina. (Det finns inget roligare än att vinna över Sam.) Mja, det är kul att kasta pil! Speciellt ifall tavlan är vacker och färgglad.

Taktkänsla: Ja, en sådan kan vara bra att ha ifall man ska bli musiker! Tänk, en känsla som inte alla har. Då kan man nästan säga att en tondöv har brist på känslor. Jösses. Vad fräckt! Vips så har vi fått en helt underbar tondöv människa till att bli en kall och likgiltig stackare. Allt detta för att de inte är nåt vidare på musik. Livet är tufft.

Läppstift: Tänka sig att folk vill smeta ner sitt ansikte med gegga? Färgglad gegga dessutom. Känns lite som en sak som ett barn skulle kunna göra. Det är ju himla märkligt hur en vuxen människa kan göra så, och ursäktas för att hon blir fin, medan en 3-åring som kletar in sig i färg inte får det! Tänk ifall detta 3-åriga barn tycker att hon/han blir fin med gröna kinder? Äh. Dumheter. Dessutom får många djur offra sin hälsa för att vuxna ska få leka av sig. Illa gorilla. De borde använda grön fingerfärg som alla andra barn. 

Parisehjul: Såna är tjusiga! Varför de nu heter något med "Paris." (Går att Googla, men vem orkar det?) De går runt, runt och runt. Man får vara glad för att dessa små vagnar man sitter i, inte blir åksjuka. Det vore ju en mardröm annars! Inte får de betalt heller. Kanske får sig en och en annan pizza lagd på golvet, men jag vet inte hur kul det är att få sånt i betalning? Pariserhjul finns i London, Göteborg och i Kairo. (En i var världsdel tänkte jag säga, men det tar jag tillbaka.)

Diskmedel: Sådant är ju himla bra! Grönt och bra. Precis som fingerfärg! Gud, vad grönt är en bra färg! "Allt som är grönt grönt, tycker jag är vackert..." som vi sjöng på dagis. Bra låt det där. Diskmedel var det ja.. Jo! Diskmedel är bra att använda tillsammans med vatten och äppelcidervinäger! Blanda ihop dessa och häll i ett glas, så slipper du blomflugor. Har du sådana hemma så lägger de nämligen sina ägg i glasen, och de dör. (Micki kommer med mordknep.) Väl fungerande metod! Annars är nog diskmedel rätt bra att diska med. 


(Som tur är finns det smink som inte är djurtestat, såsom mitt ansiktssmet.)

1 kommentar:

sabina sa...

Vill måla fingerfärg på dina väggar eller din kropp. välj själv.