söndag 6 november 2011

Svordomar och marsipanträd

Åh halleluja. Sicken dag!

Idag har jag pluggat, lagat mat, ätit, vandrat kring på staden, och åter pluggat. Jag är en redig tjej!
Jag har blivit tillsagd att blogga.. Frågan är om vad?


Jag ska be Sam få säga 5 substantiv, så får jag blogga om detta!

Baseball
En himla rolig sport tror jag! Jag skulle gärna gå på en Red Sox-match i USA nån gång. Tänk vilken stämning! Sen skulle jag ha på mig röda och mörkblå kläder för att visa vem som skall vinna. Inte Yankees. De är inte lika roliga, säger vi. De brukade ju tydligen vinna över Red Sox var eviga gång ett tag. Ett bra tag. Hur många år som helst om jag minns rätt. 20? Nja, vet inte. Men många!
Det kallades för tchrosch-förbannelsen. Ja, alltså, jag minns inte vad förbannelsen hette, och jag har då ingen lust att googla, så det får ni kolla upp själva i så fall. Jag tycker dock att jag kan en hel del om baseball ändå!
Inte sant?

Träsmak
Ja.. Det är ju en speciell smak. Något som vore gott att ha i munnen ifall man biter på ett träd t.ex! För biter man i ett träd, ja då vill man ju att det ska smaka så. Inte t.ex marsipan eller nåt. Är man mentalt inställd på att det ska smaka trä, då är det rätt läskigt om det smakar marsipan! Jag har druckit vatten och trott att det har varit mjölk, och det var otrevligt! Blaskigt och smaklöst. Inte alls som väntat. Så då ska alltså trä, smaka just trä. Fast visst vore det coolt ifall det smakade marsipan om man var inställd på det? Då skulle jag spendera hela min vakna tid med tänderna i ett träd. Det vore något att ta en bild av.
Men vänta!!!!!! Jag HAR en sån bild!! Från 2009?Kavaljer
Ja just det! Jag ska på bröllop på lördag! Måste skaffa en kavaljer! Kunde gått med min pojkvän, men han lämnar mig vid altaret. Ja, ni läste rätt, herrn ska upp till altaret! Han är nämligen best man!
Så jag blir ju alldeles, alldeles ensam.. Får skriva till kungen och höra om han ska med. Om ingen annan vill?
Hör av er snarast, annars kommer kungen. (Vi står varann nära)

Äppelcidervinäger
Detta är faktiskt en svordom! Ja, det är sant. Sam säger så när han är arg. Det och "Uggluma kyrka!"
Ja, så passa er innan ni säger så. Det är fula ord!
Exempel på fler kommande svordomar: Haparanda, dumleklubba (åh vad gott!!!), BVC, yllekofta, och vinebärabuske!

Hänglås
Ja, såna är bra om de fungerar! Orsaken till att jag inte gymmar lika ofta beror på just ett sådant - ett hänglås. Det fungerar inte! Helt sjukt dåligt! Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag kommer bli tjock pga ett elakt hänglås!
Jag får sluta äta helt enkelt. Sluta äta, och tugga tuggummi så käkarna ändå får motion.