måndag 28 november 2011

Favorit i repris fast annorlunda

Kalv: Detta är ett djur. Ett barn till en kossa. Himla söta. Jag skulle gärna ha en kalv. Kanske vid namn Max (Det namnet är banne mig mer ett kalvnamn än ett människonamn), eller om det är en flickkalv - Maja. M-namn kanske passar kalvar? Fast jag har svårt att tänka mig en kalv vid namn Mikaela.. Det skulle möjligtvis vara en kalv med ett hjärta i pannan, såsom kossan Ulrika hade.

Terrakotta: En färg. En rätt charmig färg, på rätt plats. Jag tänker på El Gouna i Egypten när jag ser den färgen. Det där nubiska leriga.. Tjusigt det där. Känns nog ganska nordafrikanskt överhuvudtaget förresten, med terrakotta. Det tillsammans med turkost och så. Åh! Längtar tillbaka.

Kofta: Apropå Egypten, så är ju detta en maträtt! Jajemänsan, det är köttfärsjärpar. Kryddiga sådana.
Rätt gott om man är på rätt humör. (Värst vad ordet "rätt" får vara med idag) Annars är det ju en tröja. jag har en röd och fin sådan. Älskar den. Har den på mig jämt. Jag både sover och duschar i den - nästan.

Pass: Får man passa på detta ordet? Ett pass är ju väldans bra att ha när man åker ut och reser! Helst då ett som fortfarande fungerar. Inte ett utgånget eller med fel namn på. Jag ser hemsk ut på mitt pass. Jag ser så tråååkig ut! Spikrakt hår, tom blick, och anonym min. Trist nummer ett.

Kolsyremaskin: Vad sjutton ska man med sånt till? Helt värdelöst. Jag tänker aaaaldrig skaffa en sån. Jag gillar nästan inte ens kolsyra. Hallonsoda är gott, men den skulle nog vara god utan kolsyra den med. Man bara rapar och har sig efter en dos med detta bubbel. Världen skulle vara mycket renare och vackrare utan kolsyra.

Farväl, tvillingsjäl!

2 kommentarer:

sabina sa...

åååååååh! utrota kolsyra <3

KusinSyster sa...

Gillar Ulrika-kossor! <3