fredag 11 november 2011

Sabinas liv

"Sabina föddes en stormig natt i slutet på september. Strömmen gick och bara månen lyste över de lilla barnet i krubban. Sabinas mamma åkte hem dagen därpå men Sabina fick stanna. Där tillbringade hon sina första 6 år. Sabina blev en hejare på att förlösa kvinnor men dock fick hon traumatiska minnen med sig i bagaget och sedan dess har hon avskytt barn. Fast hon är fortfarande överförtjust i blod och nakna kvinnor. När Sabina började i skolan så hade hon mycket mer erfarenhet av livet än hennes klasskamrater. Medan kamraterna satt och bytte bokmärken så satt Sabina med sina läxor och studerade. Mest av allt så tyckte hon om att läsa om gynekologi och om danmarks historia. När Sabina blev lite äldre och hamnade i puberteten så blev killar ett intressant ämne. Flickor också men det var hon redan innan. Hon stod ofta i korridoren och svajade med skinkorna. Pojkarna var ytterst intresserade. Sabina gjorde det rätt för sig. Hon valde endast en kille ur flocken och släpade honom med till järnvägen och där lade dom sig ner och tittade på stjärnorna. Månen lyste vackert över Sabina precis som för 18 år tidigare. Efter ett tag så växte Sabina ifrån detta livet och bestämde sig för att börja arbeta utomlands. När hon var 19 år så flög hon till Brasilien och arbetade som kontorsminister i 5 månader. Tyvärr så dög inte Sabina på det jobbet eftersom arbetskamraterna tröttnade på hennes ständiga kopiering av anus. Sabina valde att resa till Panama istället. Där blev hon jägare i regnskogen. men en natt så råkade hon skjuta en människa istället för en val. Människan avled inte med blev mycket skadad. Sabina kände på sig att hon måste gottgöra mannen. Hon gjorde det hon skulle och en månad efter det så fick hon reda på att hon var gravid! Sabina var förtvivlad. Hon begav sig genast till sjukhuset. Det visades till hennes stora förskräckelse att det var trillingar!
9 månader senare så kom Erika, Sara och Pernilla till världen. Erika var en storstor flicka. Vägde 6000 g vid födseln. Sabina blev arg och reklamerade flickan. Myndigheterna tog tösen och adopterade bort henne till en kinesisk familj i Skara.
Sara var däremot ett mycket litet barn så Sabina tappade bort henne när hon tvättade kläder. Pernilla var alldeles perfekt. Hon blev Sabinas ögonsten. Sabina började efter några år att fundera på syskon. Hon valde att flytta hem till lilla Falköping igen och börja bilda familj på heltid. Sabina hade turen med sig och blev mycket kär i grannen. Grannen som hette Hans friade direkt och Sabina svarade ja. De gifte sig i urskogen i norrland. Det var en mycket romantisk dag som de kom att minnas för alltid. De åkte på smekmånad till Grekland och där blev Lasse och Olle till. De föddes 5 mars 2013. Väldigt snälla barn var de. Sabina och Hans blev sugna på fler. Åren gick och Sabina fick 6 barn till. Gunnar, Paloma, Ginny, Dennis, Fiona och lille Fred. Under barnafödandet satt Sabina bara hemma och sydde kläder och strök skjortor till Hans. Hans arbetade på Bageri och varje morgon åt de nygräddat bröd. Detta uppskattade Sabina väldigt mycket. Åren gick och Sabina åt många limpor genom åren. Barnen blev stora och tog studenten och hemma satt Sabina och Hans och grillade korv i braskaminen. Där satt de i flera år i stillhet och bara åt och åt och åt. När de blev riktigt gamla så flyttade dom till ett älderboende i skåne. Äntligen fick Sabina tillfälle att lära sig skånska. Barnen fick nya familjer och alla fick jobb på Volvo. Sen levde dom alla lyckliga i alla sina dagar. snipp snapp slut så var denna sagan slut!"Detta skrev jag om min väninna 2007. Eftersom jag tar bort den bloggen nu (då Ida hjälpte mig att hitta hur man tar bort den! Tack!) så sparar jag en del viktigare inlägg - som just detta t.ex.


Vad säger du Binis? Nöjd med ditt liv? :D

1 kommentar:

sabina sa...

hemskt vad ungar jag ska föda!! Annars låter det perfekt :D