fredag 28 januari 2011

Kommande kulstötning

Nu är det dags för att blogga igen då. Det är dag 28 den här månaden och klockan är 14.50. 
Åh vad fint jag pratar.. Ska söka jobb som fröken ur! Eller nåt..

I eftermiddag åker fröken Mikaela till den ljuva staden Göteborg! Eller Göte-la-borg som folk nu mera skriver, och jag verkar vara den enda på jorden som inte förstår varför?
Hur som haver, dit ska jag och stöta på fredande. Ofredande hade jag kunnat skriva men det låter inte alls lika trevligt. Betydligt mer otrevligt faktiskt.

Vet ni vad fröken M gjort idag? Jo hon har dels haft möte här hemma med två äldre damer, och sedan har hon träffat Bunny. Fick tag i en billig telefon med telefonsvarare där! Wiie. Mellandagsrea is the shit. Usch.. Hatar det uttrycket egentligen. Så nu kan nära och kära ringa hem till mig och sjunga serenader för mig! Om jag inte svarar dvs.. Om folk inte vågar prata med mig direkt får väl ett sms skickas innan.

Oj! Sms! Jaha. Imamen i Skövde! Intressant. Han vill träffa mig imorgon.. Det var ju synd, för det får han inte. Jag ska ju liksom spela biljard! För alla er som undrar så är jag proffs på att stöta på kulor! 
Jag vinner nog alla gånger. :)

Nä, nu ska damskapet ta en powernap och sedan blir det lite plingplong på gitarren innan jag ska iväg med bussen och tåget.

Adios vackra gås!

2 kommentarer:

sabina sa...

saknar dig! hälsa prästen. installera msn i hans dator..

Sam sa...

Är du inte hemma snart? Dumma Gbg...