tisdag 1 mars 2011

Dagen 1 som en i normen

Sett Desperate housewives - check!
 Såg på detta program i förmiddags enligt konstens alla regler och my god.. Ursäkta alla flickor där ute som inte är som jag men vilket överspel! Vilka lyckliga folk! Perfekta familjer.. idén är kul men de gör det för illa. Men jag började snyfta rätt redigt när en krock sker..


Fiskwok! Min egna.. Den med GI var ju trist. Detta var dock fortfarande GI-kost!


Bingo.. Välte ut whiskasen..
Välta ut wokgrönsakerna också..

Vilken dag! Wow! Eh.. Välte ut grönsakerna och kattmaten inom loppet av 2 minuter..
Detta med att vara normal som alla andra går illa..

September – Kärlekens tunga   spelas nu. Usch!-

3 kommentarer:

Sabina sa...

vad om ständigt! du borde se säsong 1 på dvd isätllet <3

Sam sa...

Bara fyra avsnitt kvar av Desperate! :-) Känner igen det där med wokgrönsakerna. De är verkligen bångstyriga! Fiskwoken ser smarrig ut! Ge mig!!

Anonym sa...

Jag vill definitivt att leverera en snabb koncept tacka för den fina tips och råd du publicering på simplygwendolen.blogspot.com. Min tidsödande Internet visas upp har nu belönats med hjälp strategier för att utbyta med min familj och vänner. Jag skulle påstå att vi läsare faktiskt verkligen är välsignade att bo i ett bra samhälle med otroligt några stora individer med insiktsfulla poäng. Jag känner verkligen verkligen tacksam för att få upptäckte hemsidan och verkar fram till en hel del extra underhållande stunder att läsa här. Tack en bra affär igen för en hel del saker.